Blog

Putem defini iubirea?

Posted by Tineri De Succes | martie 3rd, 2016 | No responses

Iubirea ne face umani? Dar o putem defini?

IMG_1052

Întâlnirea Comunității Tineri de Succes din 2 aprilie a abordat o temă mai ”sensibilă”, dar de la care am plecat cu câteva concluzii. Am înțeles o serie de lucruri despre iubire, dar pe care le povestim mai încolo.

Documentarul Human a fost baza discuției noastre. O serie de interviuri, 2000 la număr, în forma unui documentar presărat cu imagini din alte locuri ale lumii, au prezentat percepțiile oamenilor din întreaga lume, din culturi și contexte sociale diverse.

Subiectele documentarului includ iubirea, ura, fericirea, războiul, sărăcia sau munca. Pentru întâlnirea noastră am selectat interviurile referitoare la iubire și fericire. Ne-au impresionat poveștile lor mai mult sau mai puțin obișnuite în raport cu societatea din care noi facem parte.

Partea a doua a serii a fost acoperită de părerile noastre, printre dezbateri. Ne-am dat seama ca IUBIREA nu poate fi definită la nivel universal și că fiecare are o definiție proprie. De asemenea, fiecare se manifestă în felul lui.

Au existat atât păreri contrare, cât și asemănătoare, iar în final, ne-a confirmat percepțiile sau am asimilat altele mai potrivite.

Iubirea trebuie să fie simțită, dar în același timp conștientizată și definită la nivel personal. Iubirea ne face umani, dar doar în sistemul de valori personal.

gif 1

Eveniment: https://www.facebook.com/events/243743369294553/

 

Continuăm întâlnirile comunității, unde oricine are ocazia să se implice în organizare. În acest fel ai beneficiul de a exersa organizarea de evenimente, dacă urmărești acest lucru în cariera ta.

Anunță-ne la contact@tineridesucces.org și veți face parte din echipa noastră.

 

Lasă un răspuns