Blog

Clubul Tineri de Succes de Mărțișor

Posted by Tineri De Succes | martie 11th, 2016 | No responses

Ieri am avut ocazia de a ne reîntâlni cu elevii Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu, în cadrul Clubului Tineri de Succes.

De această dată, discuția s-a învârtit în jurul termenilor IMAGINE și BRAND, venind ca o continuare a ultimei întâlniri care s-a desfășurat pe tema LEADERSHIP.
Membrii Clubului Tineri de Succes au făcut primii pași în construirea propriei imagini și au învățat că nu doar produsele pot reprezenta un brand, ci și ei înșiși.

Întâlnirea a început cu un joc de Dart, care a avut atât rolul de a-i energiza, cât și un rol educațional. Prin acest joc, elevii au învățat cât de mult contează să fii orientat către scop, precum și importanța încrederii de sine.

12499083_581396878689571_1543157471_o

La seminarul de joi, 10 martie, l-am avut ca invitat pe Bogdan Jinga care le-a vorbit membrilor Clubului Tineri de Succes din Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu despre BRANDING PERSONAL, ce reprezintă și cum și-l pot construi.
Scopul Asociației Tineri de Succes și al acestui proiect este să-i ajute pe tineri să-și dezvolte competențele necesare unei cariere și vieți de succes.
Așadar, participanții au avut ocazia să pună în aplicare ceea ce au învățat. Pentru că au exersat în cadrul seminarului, primele progrese s-au văzut imediat.

Tot în cadrul acestei întâlniri am ales și primii reprezentanți ai Clubului Tineri de Succes, care vor avea ocazia să-și dezvolte competențe de leadership.
Și de această dată ne-au însoțit voluntari ai Asociației Tineri de Succes, care au coordonat jocurile și o parte din discuții, lucru la care au devenit din ce în ce mai buni.

Ne mărim constant echipa, așa că te invităm în COMUNITATEA noastră. Dacă vrei să faci și tu parte din echipă, află AICI cum!

12528567_581397412022851_508199960_o

Lasă un răspuns