Alegerea carierei Orientare Testare si evaluare

Despre „Descoperă-ți cariera de succes!”

Posted by Tineri De Succes | mai 16th, 2017 | 11 Responses

 Descoperă-ți cariera de succes!

Succesul este destinat celor care stiu ce vor, cei care sunt constienti ca profesia influenteaza in mod decisiv viata lor.

Este locul unde petrecem mai multe de jumatate din viata noastra. Din aceasta cauza, este esential ca alegerea profesiei, a facultatii, a educatiei necesare, care sa ne ajute sa facem ceea ce ne place sa fie un factor decisiv in a trai o viata implinita.

Pentru ca vrei sa stii ce-ti place, vrei sa descoperi ceea ce iti place sa faci, vrei sa te bucuri de rezultatele muncii tale, pentru ca vrei sa ai succes in cariera, in viata personala si familiala, in viata!

Este de fapt caracterizarea tanarului de succes(fara limita de varsta) care vrea sa se bucure de viata, sa zambeasca si sa se simta implinit personal si profesional.

„Fa ceea ce-ti place si nu vei munci nicio zi din viata ta!” spune Confucius.

Acestea sunt motivatiile care ne-au determinat sa cream acest Chestionar care vine in sprijinul tuturor celor care vor sa preia in mainile lor viitorul, sa faca alegeri inteligente si sa-si creeze viata pe care isi doresc s-o traiasca.

Chestionarul „Descoperă-ți cariera de succes!” a fost gandit pentru a te ajuta sa iei un prim contact cu orientarea in cariera.

Parcurgandu-l, vei constientiza mai clar cine esti, ce-ti place sa faci si ce domenii profesionale te atrag cel mai mult.

In plus, te vei familiariza cu primii pasi recomandati in stabilirea unui plan de cariera, si anume: auto-cunoasterea si documentarea optiunilor de cariera existente.

Ce cuprinde Chestionarul „Descoperă-ți cariera de succes” ?

O serie de teste deschise care sunt de fapt un exercitiu de auto-analiza si reflectie. Pornesti de la ceea ce-ti place si ajungi la profesiile care ti s-ar potrivi si la lista competentelor pe care ai nevoie sa ti le dezvolti pentru a te putea inscrie pe drumul ales de tine.

In prima parte, vei fi incurajat sa-ti analizezi pasiunile, hobby-urile si domeniile de interes intelese ca indicii care te pot trimite catre anumite domenii profesionale.

In a doua parte, vei invata sa folosesti sursele de documentare online pentru a intelege in ce consta o profesie, care sunt cerintele minimale pentru a o putea practica si cum poti ajunge sa dobandesti calificarile necesare.

Nu in ultimul rand, oferta noastra de consiliere vocationala gratuita iti sta la dispozitie in orice moment, fie ca ai inceput sa completezi Chestionarul si te simti nesigur sau confuz, fie ca deja l-ai incheiat si doresti sa discuti despre ceea ce ai descoperit in tine.

Ce beneficii pot dobandi completand Chestionarul „Descoperă-ți cariera de succes” ?

Primul beneficiu este fericirea. Confucius spunea ca atingi fericirea atunci cand descoperi cine esti.

Un alt beneficiu imediat este acela ca te vei cunoaste mai bine si te vei putea gandi la talentele si la pasiunile tale si cum sa le folosesti ca atuuri care te pot sprijini in construirea unei cariere de succes.

Vei incepe sa planifici viitoarea cariera, bazandu-te pe activitatile care iti aduc bucurie in prezent, pornind de la ceea ce-ti place si ceea ce te motiveaza acum.

Nu in ultimul rand, vei dobandi cunostinte esentiale si valoroase despre lumea carierei, profesiile existente acum si in viitor, te vei familiariza cu notiuni cum ar fi piata muncii, profil ocupational, competente, aptitudini.

Bineinteles, oferta noastra de consiliere vocationala gratuita iti sta oricand la dispozitie. Consilierii de specialitate te pot ajuta sa detaliezi si aprofundezi procesul de autoanaliza, facilitand procesul de luare a unei decizii care sa te reprezinte cu adevarat.

Cui se adreseaza Chestionarul „Descoperă-ți cariera de succes” ?

Chestionarul se adreseaza in special liceenilor din anii terminali si studentilor, dar testele sunt recomandate oricui isi cauta vocatia si doreste sa initieze un proces sincer de reflectie personala si personalizata privind cariera si profesia.

Daca te incadrezi in aceste categorii, poti incepe sa completezi testul!

https://goo.gl/forms/LIVWLQnYYr8ioNzS2

11 Responses to Despre „Descoperă-ți cariera de succes!”

Lasă un răspuns