Mentori

Invitaţie de a deveni MENTOR TINERI DE SUCCES

Posted by Tineri De Succes | iunie 7th, 2017 | No responses

Te felicit şi îţi mulţumesc pentru că te implici şi vrei să inspiri tinerii care se află în căutarea vocaţiei şi a drumului propriu în carieră și în viaţă.

Datorită contribuției tale, tinerii membri ai Cluburilor TINERI DE SUCCES vor fi mai aproape să se realizeze pe plan personal și profesional.

Ca o dovadă de apreciere și recunoștință, te invităm să ni te alături!

MENTORUL TINERI DE SUCCES este o persoană care are experienţă și rezultate apreciate într-unul sau mai multe domenii profesionale. El este disponibil o oră pe săptămână, pe lună, pe trimestru…pentru a împărtăși tinerilor competenţele și experienţele sale de succes.

Dacă eşti de acord, ne-am bucura dacă vrei să te înscriem pe site-ul nostru ca MENTOR al comunității TINERI DE SUCCES.

Este nevoie să ne trimiți o poză și prezentarea personală pe care o consideri cea mai potrivită (sau linkul la profilul de pe Linkedin sau website-ul personal) la adresa office@tineridesucces.org.

Poți include informații despre ocupația actuală, parcursul profesional și competenţele pe care le-ai dobândit și le folosești cu succes în prezent.

Răspunsurile la chestionarul pe care ți-l prezentăm în continuare sunt foarte importante pentru tineri și te vor ajuta și pe tine la prezentare.

  1. Care este domeniul dumneavoastră de activitate în care ați vrea să oferiți răspunsuri la întrebările tinerilor? (de exemplu, Marketing, Vânzări, HR, PR, Operațional, IT….)
  2. Ce competenţe v-au condus la aceste rezultate?(inclusiv educaţie, formări profesionale)
  3. Ce competențe credeți că ar trebui să aibă un tânăr pentru a construi o carieră de succes în domeniul dvs.? Dar la nivel de atitudini: ce fel de atitudini recomandați?
  4. Care au fost cele mai dificile momente profesionale și cum le-ați depășit?(cu referire la competenţe tehnice sau relaţionale)
  5. Ce alte recomandări în domeniul formării competențelor ați da unor tineri aflați la început de drum?
  6. Ați fi disponibil să răspundeți și la alte întrebări pe care vi le pun tinerii?
  7. Ce alte persoane recomandați pentru a deveni mentori pentru TINERI DE SUCCES?

Ne va face o mare plăcere să ni te alături în comunitatea MENTORI TINERI DE SUCCES!

ASOCIAȚIA TINERI DE SUCCES

Lasă un răspuns