Orientare Testare si evaluare

Educatia, o alegere inteligenta

Posted by Tineri De Succes | iunie 12th, 2017 | No responses

De ce alegerea inteligenta a educatiei ne creeaza premizele succesului in cariera si in viata?

Deciziile pe care le luam la inceput de drum ne influenteaza toata devenirea profesionala. Alegerea inteligenta a educatiei, si apoi a profesiei, sunt cheile implinirii in si prin cariera.

Facultatea nu poate fi aleasa la intamplare, deoarece diploma de studii superioare ne deschide sau ne inchide usi pe piata muncii. Unele specializari sunt mai cautate decat altele. Unele domenii profesionale sunt putin ofertante la nivel de joburi, in timp ce altele sunt marcate de o competitie feroce.

O decizie corecta este una bine gandita si planificata. Este important sa alegem pornind de la competentele noastre de moment, dar pastrand intotdeauna in minte scopul pe care ne-am propus sa-l atingem in cariera.Succesul depinde in mare masura de capacitatea noastra de auto-evaluare si analiza.

Orientare gratuita si consiliere profesional-educationala

La TINERI DE SUCCES stim ca aceste alegeri sunt dificile si vrem sa ii sprijinim pe tinerii care isi cauta vocatia.

Acesta este motivul pentru care am creat un program gratuit de orientare si consiliere profesional-educationala adresat tututor celor care se confrunta cu provocarea de a lua o decizie privind educatia si viitoarea profesie.

Credem ca cei 7 ani de experienta in lucrul cu tinerii si adultii in domeniul orientarii profesionale ne recomanda si ne dau expertiza necesara pentru a indruma, sustine si consilia pe oricine se confrunta cu dilema unor decizii profesionale majore.

Programul nostru gratuit include testare profesionala si sedinte interactive de orientare si consiliere profesional-educationala  in vederea sustinerii tanarului pentru a alege inteligent facultatea si viitoarea specializare.

Viziunea noastra asupra educatiei

La TINERI DE SUCCES intelegem educatia ca pe un transfer de experienta de la o generatie la alta. Mentorii care au reusit in viata si in cariera ii indruma pe tinerii care isi doresc sa invete sa faca ceea ce le place si ii implineste. Prin dialog si schimb de experienta, tinerii au sansa sa afle ce domenii  profesionale au cautare in societate si pe piata muncii si sa se pregateasca pentru performanta.

In viziunea noastra, educatia in vederea atingerii succesului in cariera nu poate fi decat o educatie bazata pe competente. Intelegem competentele ca pe un cumul de atitudini, aptitudini si cunostinte orientate catre scop. Dintre acestea trei, consideram ca atitudinea este componenta esentiala, in absenta ei asimilarea de cunostinte si formarea de aptitudini fiind foarte dificila.

Lasă un răspuns