Uncategorized

COMPETENȚA PENTRU PERFORMANȚĂ ÎN ROMÂNIA

Posted by Tineri De Succes | august 21st, 2017 | No responses

Promovăm și susținem COMPETENȚA PENTRU PERFORMANȚĂ ÎN ROMÂNIA

Vino alături de noi la Academia TINERI DE SUCCES

 Ce este  ACADEMIA TINERI DE SUCCES Școala de Vară? 

ACADEMIA TINERI DE SUCCES Școala de Vară  este o academie complementară în care îți poți dezvolta competențele profesionale, prin participarea la programe non-formale și informale.

În 7 workshopuri interactive ACADEMIA TINERI DE SUCCES – Școala de Vară îți arată cum să-ți urmezi drumul cu pasiune și consecvență!

Prin organizarea acestor seminarii, vrem să formăm atitudinea și competențele necesare integrării rapide pe piața muncii și atingerii succesului în viață.

Tinerii participanți învață despre branding personal, public speaking, relații, investiții și vânzări cu ajutorul mentorilor, profesioniști de excepție, care își împărtășesc experiența profesională.

Ei exersează apoi noi roluri și competențe prin exercițiile interactive de dezvoltare personală propuse de traineri.

Mentorii și trainerii propun teme de reflecție, jocuri și probe practice care urmăresc îmbunătățirea capacității de cunoaștere de sine și de comunicare cu ceilalți.

La final, tinerii se organizează pentru a-și crea propriul BOOTCAMP, o tabără de Joc, Distracţie și Educaţie care răsplatește eforturile celor care au investit timp și energie în dezvoltarea lor personală și profesională.

Cine poate organiza  ACADEMIA TINERI DE SUCCES Școala de Vară? 

Liceenii care doresc să se cunoască mai bine, să-și descopere vocația și să-și dezvolte abilitățile prin voluntariat și experiențe de educație complementară.

Programul se poate desfășura în orice liceu în timpul vacanței de vară, dar și al anului școlar. Seminariile corespunzătoare Academiei TINERI DE SUCCES pot fi adaptate la orarul tinerilor voluntari care pot alege să organizeze cele 7 întâlniri de-a lungul a două sau mai multe luni calendaristice.

Temele celor 7 seminarii reflectă programa TINERI DE SUCCES, incluzând noțiuni de orientare în carieră, training pe soft skills și exerciții de dezvoltare personală.

Fiecare workshop reunește mai mulți invitați, personalități de succes din business, științe sau arte, care vorbesc despre lecțiile învățate în drumul lor spre realizarea profesională.

La final, bootcamp-ul este un prilej de bilanț și mândrie pentru toți participanții.Tabăra coordonată de voluntari reprezintă în același timp proba practică și premiul de care se bucură tinerii care au învațat să se aprecieze și să-și aplice competențele.

Cine sunt voluntarii TINERI DE SUCCES?

Tineri dornici de implicare interesați de Managementul de Proiect și de dobândirea unor competențe compatibile cu cerințele pieței muncii în domenii cum ar fi Resurse Umane, Comunicare&PR, Fundraising sau Organizare de Evenimente.

Tinerii de SUCCES sunt creativi, entuziaști, serioși și responsabili. Ei vor să-și testeze cunoștințele prin acțiuni concrete și să se bucure de propriile realizări.

Participanții la seminariile Academiei TINERI DE SUCCES sunt în egală măsură co-organizatori, coordonatori și lideri.

Ei învață cum să lucreze în echipă și cum să ducă la bun sfârșit sarcinile asumate, ca manageri și viitori profesioniști.

Ce înseamnă participarea la ACADEMIA TINERI DE SUCCES Școala de Vară? 

Șansa de a interacționa cu persoane care au reușit să se afirme în profesie și ocupă poziții de frunte în domeniile lor.

Ocazia de a exersa abilități necesare în viață și carieră-vorbit în public, lidership, organizare și planificare, relaționare eficientă, vânzări și branding.

Nu în ultimul rând, socializare și lucru în echipă alături de tineri dinamici și creativi care și-au găsit SCOPUL.

Participanții devin mai siguri pe ei, mai deschiși, mai pragmatici și mai concentrați pe ceea ce își doresc să obțină de la viață. Munca și distracția sunt garantate!

Academia TINERI DE SUCCES este o experiență completă care te ajută să înțelegi ce vrei să faci în viață și cum poți ajunge acolo.

Dacă ești liceean și vrei să preiei inițiativa, scrie-ne ca să aduci Academia TINERI DE SUCCES în orașul tău.

Dacă ești un profesionist dornic să-și împărtășească experiența, trimite-ne un mesaj.

Dacă reprezinți o companie care vrea să crească cu ajutorul tinerilor sau care vrea să sprijine tinerii să crească, te invităm să devii partenerul educației de SUCCES.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să faci doar ceea ce-ți place, vino alături de noi.

NOI PROMOVĂM, SUSȚINEM ȘI FORMĂM COMPETENȚA ÎN TOATE DOMENIILE VIEȚII ȘI DORIM SĂ ADUCEM PERFORMANȚA ÎN TOATE DOMENIILE DE ACTIVITATE SOCIAL, POLITIC, EDUCAȚIONAL ÎN ROMÂNIA!

 

Lasă un răspuns