Evenimente cultural-sportive

 

Bucharest International Marathon

Ștafeta Tineri de Succes a alergat pe 4 octombrie 2015, în cadrul Bucharest International Marathon, 42 de km. Competențele fizice sunt la fel de importante pentru noi și le vom transmite și celorlalți acest impuls. În 2016, dorim să continuăm susținerea sportului, organizând ore de mișcare fizică pentru membrii asociației și participând la maratonurile de alergat din acest an. Asociația Tineri de Succes este proCompetențe!

Galerie foto

 

Porți deschise… la Tineri de Succes

Toată lumea are o latură artistică, dezvăluită sau ascunsă, mai mare sau mai mică. Evenimentul din 7 octombrie 2015 a avut scopul de a scoate această latură artistică la suprafață. Am început prin a aprecia și simți liniștea, apoi sunetul, după care cântecul, muzica și dansul. În această ediție, am fost introduși în lumea culturii indiene, în armonia sunetelor tibetane și în ritmurile dansului latino.

 

BENEFICIARI

Membrii Comunității Tineri de Succes, membrii asociației, alți prieteni și invitați

 

CUM

O seară culturală dedicată sunetului, muzicii și dansului.

 

UNDE

Restaurantul Mia Musica

 

Eveniment Facebook

Galerie foto

Video

 

 

Decembrie Românesc

Luna decembrie reprezintă pentru români o perioadă plină de evenimente importante. Începând cu Ziua Națională a României, continuând cu Moș Nicolae, după care Craciunul și, în final, Revelionul. Intenția tinerilor de succes din asociație a fost să reunească toate aceste evenimente într-unul singur, pe data de 12 decembrie. Scopul a fost să readucem în atenția invitaților tradițiile românești și mândria națională. Am avut parte, totuși, de o mică incursiune în tradiția ceaiului japonez.

 

BENEFICIARI

Membrii Comunității Tineri de Succes, membrii asociației (aceștia făcând parte, de asemenea, din organizare), alți prieteni și invitați.

 

CUM

O seară tradițională românească, desfășurată prin povestirea datinilor, interpretarea lor, împărțirea cadourilor, prin muzică și dans, reunind toate sărbătorile iernii.

 

UNDE

Școala gimnazială 64 “Ferdinand”.

 

Eveniment Facebook

Galerie foto

 

 

Teambuildinguri

Excursiile cu membrii asociației sunt ocazia perfectă de a relaționa între ei, de a se cunoaște mai bine și de a dezvolta noi idei și activități pentru perioada următoare. În mai 2015, tinerii de succes au acaparat Vama Veche, iar în 2016 plănuim să avem mai multe astfel de ieșiri.

 

Eveniment Facebook

Galerie foto: ziua 1, ziua 2, ziua 3.